Den moderna arbetsplatsen

Optimera era faciliteter med ett möteshanteringssystem med inomhusnavigering

Komplett Bokningssystem

Att boka mötesmåltider, möteslokaler och ta emot besökare har aldrig varit enklare.

 

Allt direkt i Microsoft Outlook med kartor på ert kontor för inomhus navigation från en mobilbokningsapplikation, Microsoft Outlook och wayfinding-skärmar.

 

Med rapporteringverktyget kan ni till exempel förstå hur era kontorsutrymme används, vilka besökare som befinner sig i byggnaden och vilka möten som planeras idag.

Skrivbords- och rumsboknings mjukvara som gör ditt kontor smartare

Ditt kontorsutrymme kan vara smartare och utnyttjas bättre.

 

MapsPeople och Fischer & Kerrn har lanserat en optimeringsverktyg för smartare bokning av konferensrum, skrivbord och mötesrum. Allt kombinerat med en unik dörr-till-dörr navigations system.

 

Du kommer aldrig mer att behöva kämpa med att boka möteslokaler, skrivbord eller konferensrum.

Tre teknologier slås samman

Med kombinationen av MapsPeoples inomhus navigationssystem, MapsIndoors, och Fisher & Kerrns bokninigssystem för möteslokaler får du det bästa av båda världarna i ett lättanvänt system.

 

Användare kommer att ha dörr-till-dörr navigering i handen. Detta gör att de alltid kan hitta närliggande intressepunkter, direkta vägar till mötesrum och boka de lokaler som behövs.

 

MapsIndoors del av lösningen baseras på Google Maps-teknik, medan lösningen Fischer & Kerrn är baserad på Microsoft Outlook och Microsoft Exchange. Genom att använda MapsIndoors och Fischer & Kerrns bokningssystem i en enhetligt plattform får du en mycket unik och användarvänlig arbetsplatshanteringssystem.

Mobilbokning med wayfinding

Skriv till oss